Examensarbete – Stockholm

  • Publicerad: 27.11.2018
  • Sista ansökningsdag: 31.01.2018
  • Placering: Stockholm

Om tjänsten

Vi söker engagerade och drivna studenter som vill göra följande examensjobb åt oss i vår:

 

Sockeltyper för hus. Vad är bra?

Sockeln är delen nedanför fasaden som ansluter mot marken. Idag byggs hus med eller utan sockel. Olika utföranden avseende höjd, material, tätskikt, isolering m.m. skapas av olika anledningar och åsikter. Beroende på vilken väggtyp som ansluter vid sockeln och fasadmaterialet på väggen så behöver sockelns utförande anpassas.

Vi vill att någon sätter sig in, utreder & redogör för vad för olika utföranden som finns samt vad som är bättre och sämre. Vi ser gärna att examensarbetarna är drivna och sätter samman nya bra lösningar med motiveringar om de kommer på sådana.

Resultatet kommer vara ett informativt stöd i Kåver & Mellins framtida projekt. Att utreda detta kommer ge goda byggtekniska insikter för examensarbetarna.

Som exempel på utföranden så kan förra årets examensarbete om takfötter fungera. Klicka HÄR för att komma till arbetet.

Handledaren kommer vara Tom Noremo 

Vid frågor så kontakta Tom Noremo på tom.noremo@kaver-mellin.se

 

 

Är du intresserad av något examensjobb? SÖK NU!

Skriv då vilket, eller om du har en egen idé – i ”övrig info” rutan längst ner på sidan!

Jobba hos oss

Vi är övertygade om att det går att göra ett bra jobb och samtidigt må bra och ha kul på vägen dit. Hos oss är vi medarbetare människor och inte bara funktioner. Om vi tar tillvara på varandras olika drivkrafter kommer det bästa resultatet nås.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Hos oss får alla utmaningar som ger dem möjligheter att utvecklas och skapa sig en karriär. Om du utvecklas, utvecklas företaget!

MÖJLIGHET ATT PÅVERKA

Hos oss har den som vill engagera sig möjligheten att påverka, både i projekten, sin arbetsroll, men även i företaget.

MED I MATCHEN

Vi använder de modernaste versionerna av de programvaror vi behöver. När en ny kunskap behövs så fixar vi den.

SAMMANHÅLLNING

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi tror på vänskap och sammanhållning.

BALANS I VARDAGEN

Hos oss har alla flextid. Vi tycker det är avgörande att livets olika delar går att pussla ihop på ett fungerande sätt.

OMTANKE

När det går bra för oss vill vi även hjälpa andra som behöver det. Det visar vi i praktiken genom att varje år bidra till välgörenhet.

Kort om Kåver & Mellin

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi jobbar hårt för att behålla den stämning och sammanhållning vi har idag, även när vi växer som företag. Det är en viktig aspekt vid nyanställningar. Vi är övertygade om att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Det är inte mer komplicerat än att fundera på när du trivs i ditt privata liv? Vi vill ha det så på jobbet!

För att vi ska få lön och överleva som företag behöver vi göra ett bra jobb. Den viljan krävs av alla som jobbar på hos oss. Eftersom vi gör ett bra jobb har vi möjligheter till en bra arbetssituation. Hos oss har alla flextid. Beroende på bostadsort, familje-  eller livssituation hjälper det till att pussla ihop jobbet och livet på ett fungerande sätt.

De vi anställer tror vi på och kommer att satsa på! Vi på Kåver & Mellin har som ambition att varje medarbetare får arbeta och utvecklas i den riktningen som var och en önskar. Vi ser gärna att medarbetare hos oss specialiserar/certifierar sig hos oss. Utvecklas du, utvecklas företaget. Våra medarbetare får alla utmaningar som ger dem möjlighet till att utvecklas och skapa sig en karriär. Ett tydligt bevis på det är att dagens samtliga delägare har skolats genom vår organisation.

Kåver & Mellin ska vara en bra arbetsplats för alla!

Ansvarig för den här rekryteringen

Julia Breitholtz

Kontorsansvarig/Administratör

julia.breitholtz@kaver-mellin.se
08-121 306 92

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten eller vårt företag.

Ansök här

  • Mer om dig

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.