Nyexaminerad byggkonstruktör, Karlskrona

 • Publicerad: 19.02.2018
 • Sista ansökningsdag: 31.05.2018
 • Placering: Karlskrona

Om tjänsten

Vi söker en byggnadskonstruktör som är nyutexaminerad eller med något års erfarenhet till vårt kontor i Karlskrona.
Kåver & Mellin är ett mindre företag som anser att medarbetarna är det viktigaste vi har och behandlar dem därefter! Vi är nyetablerade i Karlskrona och vill nu utöka vår organisation med fler medarbetare som kan vara med och utveckla verksamheten i södra Sverige.

Vad vi erbjuder dig

Om företaget

Kåver & Mellin är ett ägarlett byggkonstruktionsföretag grundat 1984. Vi är totalt ca 50 anställda utspridda på kontor i Karlskrona, Stockholm, Uppsala och Tierp. Vi utför små och stora projekt, nybyggnad, om- och tillbyggnad med varierande stomsystem och grundläggning.

Vår ledning finns mitt i bland oss, jobbar operativt i företaget och bryr sig om medarbetarna. Vi tror att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Du drar ett större lass för en vän och hanterar lättare motgångar bland personer du trivs med och litar på.

Utvecklingsmöjligheter

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd hos Kåver & Mellin är din vilja att utvecklas viktig. Vi blir inte bättre än våra medarbetare! Du kommer få jobba med utvecklande projekt, med skickliga kollegor att utbyta idéer med och lära ifrån.

Vi ser gärna att du vidareutbildar dig eller specialiserar/certifierar dig hos oss inom något område som både du och företaget är intresserat av.

Kontoret i Karlskrona är i etableringsfasen och du kommer få möjligheten att vara med att påverka kontorets utveckling och inriktning.

Om tjänsten

Vi söker en nyutexaminerad byggnadskonstruktör med en utbildning som högskole- eller civilingenjör. Du kommer att vara en del i en projekteringsgrupp och vara delaktig i att ta fram konstruktionshandlingar i projekten.

Fokus kommer till en början att ligga på modelleringsarbeten i 3D-program som Revit eller Tekla samt att ta fram detaljlösningar.

Då vi är ett mindre kontor kommer det vara aktuellt med varierande arbetsuppgifter och du får vara beredd att växla mellan projekten.

I samband med tjänsten kommer enstaka tjänsteresor att bli aktuellt.

Vad du erbjuder oss

Vi söker en trevlig kollega som är, eller vill bli, en allsidig konstruktör och som uppskattar både beräkningar och framtagandet av 3D-modeller och detaljlösningar. Som person är det avgörande att du behandlar medmänniskor med respekt och vi sätter stort värde på personliga egenskaper.

Vi tror att du är nyutexaminerad eller har arbetat som byggkonstruktör en kortare period eller har haft en annan roll inom byggindustrin men nu vill prova någonting annat.

Vi ser gärna att du:

 • Behärskar Revit eller Tekla för 3D-projektering samt AutoCad.
 • Har kunskap om Eurokoderna och andra regelverk gällande konstruktionsberäkningar.
 • Kan utföra överslagsberäkningar för hand.
 • Är civil- eller högskoleingenjör.
 • Kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift

 

Meriterande:

 • Erfarenhet från enklare beräkningsprogram.
 • Erfarenhet inom byggkonstruktion & byggteknik.
 • Erfarenhet inom Revit & Tekla.
 • B-körkort.

 

Övrig information

Start: Enligt överrenskommelse
Ort: Karlskrona
Omfattning: Heltid, tillsvidare

 

Om du är intresserad men inte har alla önskade erfarenheter, skicka in ansökan ändå. Du kanske passar oss på ett annat sätt.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!

Jobba hos oss

Vi är övertygade om att det går att göra ett bra jobb och samtidigt må bra och ha kul på vägen dit. Hos oss är vi medarbetare människor och inte bara funktioner. Om vi tar tillvara på varandras olika drivkrafter kommer det bästa resultatet nås.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Hos oss får alla utmaningar som ger dem möjligheter att utvecklas och skapa sig en karriär. Om du utvecklas, utvecklas företaget!

MÖJLIGHET ATT PÅVERKA

Hos oss har den som vill engagera sig möjligheten att påverka, både i projekten, sin arbetsroll, men även i företaget.

MED I MATCHEN

Vi använder de modernaste versionerna av de programvaror vi behöver. När en ny kunskap behövs så fixar vi den.

SAMMANHÅLLNING

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi tror på vänskap och sammanhållning.

BALANS I VARDAGEN

Hos oss har alla flextid. Vi tycker det är avgörande att livets olika delar går att pussla ihop på ett fungerande sätt.

OMTANKE

När det går bra för oss vill vi även hjälpa andra som behöver det. Det visar vi i praktiken genom att varje år bidra till välgörenhet.

Kort om Kåver & Mellin

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi jobbar hårt för att behålla den stämning och sammanhållning vi har idag, även när vi växer som företag. Det är en viktig aspekt vid nyanställningar. Vi är övertygade om att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Det är inte mer komplicerat än att fundera på när du trivs i ditt privata liv? Vi vill ha det så på jobbet!

För att vi ska få lön och överleva som företag behöver vi göra ett bra jobb. Den viljan krävs av alla som jobbar på hos oss. Eftersom vi gör ett bra jobb har vi möjligheter till en bra arbetssituation. Hos oss har alla flextid. Beroende på bostadsort, familje-  eller livssituation hjälper det till att pussla ihop jobbet och livet på ett fungerande sätt.

De vi anställer tror vi på och kommer att satsa på! Vi på Kåver & Mellin har som ambition att varje medarbetare får arbeta och utvecklas i den riktningen som var och en önskar. Vi ser gärna att medarbetare hos oss specialiserar/certifierar sig hos oss. Utvecklas du, utvecklas företaget. Våra medarbetare får alla utmaningar som ger dem möjlighet till att utvecklas och skapa sig en karriär. Ett tydligt bevis på det är att dagens samtliga delägare har skolats genom vår organisation.

Kåver & Mellin ska vara en bra arbetsplats för alla!

Ansvarig för den här rekryteringen

Fabian Almfeldt

Konstruktör

fabian.almfeldt@kaver-mellin.se
073-332 02 72

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten eller vårt företag.

Ansök här

 • Mer om dig

 • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.
 • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.