Praktiktjänst – Nackademin Stockholm

  • Publicerad: 17.10.2018
  • Sista ansökningsdag: 30.11.2018
  • Placering: Stockholm

Om tjänsten

Söker du efter en praktikplats där du kan visa vad du går för?
Kåver & Mellin är ett mindre byggkonstruktionsföretag som anser att medarbetarna är det viktigaste vi har och behandlar dem därefter.

Om företaget

Kåver & Mellin är ett ägarlett byggkonstruktionsföretag grundat 1984. Vi är totalt ca 50 anställda utspridda på kontor i Stockholm, Uppsala, Karlskrona och Tierp. Vi utför små och stora projekt, nybyggnad, om- och tillbyggnad med varierande stomsystem och grundläggning.

Vår ledning finns mitt i bland oss, jobbar operativt i företaget och bryr sig om medarbetarna. Vi tror att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Du drar ett större lass för en vän och hanterar lättare motgångar bland personer du trivs med och litar på.

Utvecklingsmöjligheter

Hos Kåver & Mellin är din vilja att utvecklas viktig. Vi blir inte bättre än våra medarbetare! Du kommer få jobba med riktiga projekt, med skickliga kollegor att utbyta idéer med och lära ifrån. Oavsett den kunskaps- och ambitionsnivå du håller när du kommer till oss, kommer du få utmanande arbetsuppgifter därefter. Resten är upp till dig själv!

Om tjänsten

Du får chansen att lära känna oss, testa på, lära dig och visa vad du går för. Vi får möjligheten att lära känna dig och se vad du kan. Flera av våra nuvarande kollegor har börjat med praktik av något slag.

Vi tar emot studenter i mån av möjlighet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Omfattning: Överenskommen praktikperiod

 

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!

Jobba hos oss

Vi är övertygade om att det går att göra ett bra jobb och samtidigt må bra och ha kul på vägen dit. Hos oss är vi medarbetare människor och inte bara funktioner. Om vi tar tillvara på varandras olika drivkrafter kommer det bästa resultatet nås.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Hos oss får alla utmaningar som ger dem möjligheter att utvecklas och skapa sig en karriär. Om du utvecklas, utvecklas företaget!

MÖJLIGHET ATT PÅVERKA

Hos oss har den som vill engagera sig möjligheten att påverka, både i projekten, sin arbetsroll, men även i företaget.

MED I MATCHEN

Vi använder de modernaste versionerna av de programvaror vi behöver. När en ny kunskap behövs så fixar vi den.

SAMMANHÅLLNING

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi tror på vänskap och sammanhållning.

BALANS I VARDAGEN

Hos oss har alla flextid. Vi tycker det är avgörande att livets olika delar går att pussla ihop på ett fungerande sätt.

OMTANKE

När det går bra för oss vill vi även hjälpa andra som behöver det. Det visar vi i praktiken genom att varje år bidra till välgörenhet.

Kort om Kåver & Mellin

Vi medarbetare är det viktigaste företaget har och behandlas därefter. Vi jobbar hårt för att behålla den stämning och sammanhållning vi har idag, även när vi växer som företag. Det är en viktig aspekt vid nyanställningar. Vi är övertygade om att skratta ihop bygger vänskap, sammanhållning och bidrar med mycket annat positivt. Det är inte mer komplicerat än att fundera på när du trivs i ditt privata liv? Vi vill ha det så på jobbet!

För att vi ska få lön och överleva som företag behöver vi göra ett bra jobb. Den viljan krävs av alla som jobbar på hos oss. Eftersom vi gör ett bra jobb har vi möjligheter till en bra arbetssituation. Hos oss har alla flextid. Beroende på bostadsort, familje-  eller livssituation hjälper det till att pussla ihop jobbet och livet på ett fungerande sätt.

De vi anställer tror vi på och kommer att satsa på! Vi på Kåver & Mellin har som ambition att varje medarbetare får arbeta och utvecklas i den riktningen som var och en önskar. Vi ser gärna att medarbetare hos oss specialiserar/certifierar sig hos oss. Utvecklas du, utvecklas företaget. Våra medarbetare får alla utmaningar som ger dem möjlighet till att utvecklas och skapa sig en karriär. Ett tydligt bevis på det är att dagens samtliga delägare har skolats genom vår organisation.

Kåver & Mellin ska vara en bra arbetsplats för alla!

Ansvarig för den här rekryteringen

Peter Eriksson

Konstruktör

peter.eriksson@kaver-mellin.se
072-538 28 24

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten eller vårt företag.

Ansök här

  • Mer om dig

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.