Sammarbete är en prioritet för alla.

Vad gör du på Kåver & Mellin?
Jag gillar och är väldigt intresserad av mitt yrke. Ibland gör jag kalkylationer och i ibland brukar jag planera genom att rita ner designens/byggnadens detaljer i olika slags projekt.

Vad kan du berätta om din bakgrund?
En ambitiös kille som föredrar framgångsrikhet är jag. Innan min studietid på KTH hade jag levt i Irak där jag studerade på ett universitet. Att flytta till Sverige var något oplanerat och därför känns det att de senaste åren har gått ganska fort. Jag har vänjt mig vid arbetsmiljön här vilket gör att jag ser fram emot att fortsätta jobba just i Sverige

Vad är det bästa med Kåver & Mellin?
På Kåver och Mellin har vi en väldigt bra stämning där alla respekterar varandra. Dessutom är sammarbete en prioritet för alla.

Vad gör du helst utanför arbetet?
Eftersom jag de flesta dagarna jobbar ägnas helgerna för min familj. Ibland brukar jag även umgås med vänner och spela fotboll, vilket är en av mina favoritsporter.

Vilken är din favoritglass?
Min favoritglass är oreoglassen. Förut brukade jag inte gilla den men min dotter brukar alltid be mig och köpa oreos för henne. Detta gjorde att jag började gilla den också 🙂

Jag vill bli kontaktad